Ovo jelo možemo nazvati piletina u umaku od šalše s tjesteninom! Kod ovog recepta, ne morate se bojati da će vam meso biti postati suho. Fini umak i sočno meso koje možete kombinirati s tjesteninom, palentom ili pire krumpirom. Izbor je na vama. Ovaj umak je super ako radite ručak za dva dana ili ga želite zamrznuti. Uživajte!
Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak, kada zamirišu dodajte na kockice narezan pileće filee. Pecite meso 3-4 minute sa svake strane da dobiju boju i onda ulijte pasiranu rajčicu.
Promiješajte pa dodajte sol, papar i origano. Pred kraj kuhanja dodajte malo šečera i svježe narezan peršin.
Kada je umak gotov u njega umiješajte skuhanu tjesteninu i uživajte u brzom maminom ručku.
Sastojci
Upute
Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak, kada zamirišu dodajte na kockice narezan pileće filee. Pecite meso 3-4 minute sa svake strane da dobiju boju i onda ulijte pasiranu rajčicu.
Promiješajte pa dodajte sol, papar i origano. Pred kraj kuhanja dodajte malo šečera i svježe narezan peršin.
Kada je umak gotov u njega umiješajte skuhanu tjesteninu i uživajte u brzom maminom ručku.