AuthormaminRucak
RatingDifficultyJednostavno

Ovo jelo možemo nazvati piletina u umaku od šalše s tjesteninom! Kod ovog recepta, ne morate se bojati da će vam meso biti postati suho. Fini umak i sočno meso koje možete kombinirati s tjesteninom, palentom ili pire krumpirom. Izbor je na vama. Ovaj umak je super ako radite ručak za dva dana ili ga želite zamrznuti. Uživajte!

Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time25 minsTotal Time30 mins
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak, kada zamirišu dodajte na kockice narezan pileće filee. Pecite meso 3-4 minute sa svake strane da dobiju boju i onda ulijte pasiranu rajčicu.

2

Promiješajte pa dodajte sol, papar i origano. Pred kraj kuhanja dodajte malo šečera i svježe narezan peršin.

3

Kada je umak gotov u njega umiješajte skuhanu tjesteninu i uživajte u brzom maminom ručku.

Ingredients

Sastojci za mamin ručak:

Directions

Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak, kada zamirišu dodajte na kockice narezan pileće filee. Pecite meso 3-4 minute sa svake strane da dobiju boju i onda ulijte pasiranu rajčicu.

2

Promiješajte pa dodajte sol, papar i origano. Pred kraj kuhanja dodajte malo šečera i svježe narezan peršin.

3

Kada je umak gotov u njega umiješajte skuhanu tjesteninu i uživajte u brzom maminom ručku.

Piletina u umaku od rajčice s tjesteninom