AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Kod ovog recepta, ne morate se bojati da će vam meso biti postati suho. Fini umak i sočno meso koje možete kombinirati s tjesteninom, palentom ili pire krumpirom. Izbor je na vama.

Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja25 minutaUkupno vrijeme30 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak, kada zamirišu dodajte pileće filee. Pecite ih 3-4 minute sa svake strane da dobiju boju i onda ulijte pasiranu rajčicu.

2

Promiješajte i dodajte sol, papar i majčinu dušicu. Pred kraj kuhanja dodajte malo šečera i svježe narezan peršin.

3

Poslužite uz prilog po izboru i uživajte u brzom maminom ručku.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak, kada zamirišu dodajte pileće filee. Pecite ih 3-4 minute sa svake strane da dobiju boju i onda ulijte pasiranu rajčicu.

2

Promiješajte i dodajte sol, papar i majčinu dušicu. Pred kraj kuhanja dodajte malo šečera i svježe narezan peršin.

3

Poslužite uz prilog po izboru i uživajte u brzom maminom ručku.

Piletina u umaku od rajčice