Kod ovog recepta, ne morate se bojati da će vam meso biti postati suho. Fini umak i sočno meso koje možete kombinirati s tjesteninom, palentom ili pire krumpirom. Izbor je na vama.

Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak, kada zamirišu dodajte pileće filee. Pecite ih 3-4 minute sa svake strane da dobiju boju i onda ulijte pasiranu rajčicu.
Promiješajte i dodajte sol, papar i majčinu dušicu. Pred kraj kuhanja dodajte malo šečera i svježe narezan peršin.
Poslužite uz prilog po izboru i uživajte u brzom maminom ručku.
Sastojci
Upute
Na maslinovom ulju stavite dinstati luk i češnjak, kada zamirišu dodajte pileće filee. Pecite ih 3-4 minute sa svake strane da dobiju boju i onda ulijte pasiranu rajčicu.
Promiješajte i dodajte sol, papar i majčinu dušicu. Pred kraj kuhanja dodajte malo šečera i svježe narezan peršin.
Poslužite uz prilog po izboru i uživajte u brzom maminom ručku.