AutormaminRucak
RatingTežina pripremeJednostavno

Hrskavo, svježe, ljetno! Odlične i lagane bruskete koje su se dopale i mom 18-mjesečnom sinu koji nije mogao dočekati da mama snimi fotku! Uživajte u brusketima i ovim malim ručicama.

bruskete od rajčice i tikvice
Daje4 porcije
Vrijeme pripreme5 minutaVrijeme kuhanja15 minutaUkupno vrijeme20 minuta
Sastojci za mamin ručak:
Priprema:
1

Tikvice i rajčice narežite na manje kockice. Na maslinovom ulju stavite prijati tikvice. Posolite ih.

2

Kada tikvice omekšaju dodajte na rajčice i naribani češnjak. Sve lijepo promiješajte, malo još posolite i pirijate da se sastojci povežu.

3

Kada je povrće kuhano ugasite vatru i dodajte naribani sir (možete i na kockice), te po želji možete dodati (origano, bosiljak, ružmarin).

4

Kruh narežite na fete. Ovo je super prilika kako možete iskoristiti stari kruh. Kriške kruha prepecite na tavi dok ne dobiju lijepu zlatnu boju. Kruh premažite maslinovim uljem i češnjakom te na svaku krišku kruha stavite dvije žlice nadjeva od povrća.

Sastojci

Sastojci za mamin ručak:

Upute

Priprema:
1

Tikvice i rajčice narežite na manje kockice. Na maslinovom ulju stavite prijati tikvice. Posolite ih.

2

Kada tikvice omekšaju dodajte na rajčice i naribani češnjak. Sve lijepo promiješajte, malo još posolite i pirijate da se sastojci povežu.

3

Kada je povrće kuhano ugasite vatru i dodajte naribani sir (možete i na kockice), te po želji možete dodati (origano, bosiljak, ružmarin).

4

Kruh narežite na fete. Ovo je super prilika kako možete iskoristiti stari kruh. Kriške kruha prepecite na tavi dok ne dobiju lijepu zlatnu boju. Kruh premažite maslinovim uljem i češnjakom te na svaku krišku kruha stavite dvije žlice nadjeva od povrća.

Bruskete s rajčicom i tikvicama