Hrskavo, svježe, ljetno! Odlične i lagane bruskete koje su se dopale i mom 18-mjesečnom sinu koji nije mogao dočekati da mama snimi fotku! Uživajte u brusketima i ovim malim ručicama.
Tikvice i rajčice narežite na manje kockice. Na maslinovom ulju stavite prijati tikvice. Posolite ih.
Kada tikvice omekšaju dodajte na rajčice i naribani češnjak. Sve lijepo promiješajte, malo još posolite i pirijate da se sastojci povežu.
Kada je povrće kuhano ugasite vatru i dodajte naribani sir (možete i na kockice), te po želji možete dodati (origano, bosiljak, ružmarin).
Kruh narežite na fete. Ovo je super prilika kako možete iskoristiti stari kruh. Kriške kruha prepecite na tavi dok ne dobiju lijepu zlatnu boju. Kruh premažite maslinovim uljem i češnjakom te na svaku krišku kruha stavite dvije žlice nadjeva od povrća.
Sastojci
Upute
Tikvice i rajčice narežite na manje kockice. Na maslinovom ulju stavite prijati tikvice. Posolite ih.
Kada tikvice omekšaju dodajte na rajčice i naribani češnjak. Sve lijepo promiješajte, malo još posolite i pirijate da se sastojci povežu.
Kada je povrće kuhano ugasite vatru i dodajte naribani sir (možete i na kockice), te po želji možete dodati (origano, bosiljak, ružmarin).
Kruh narežite na fete. Ovo je super prilika kako možete iskoristiti stari kruh. Kriške kruha prepecite na tavi dok ne dobiju lijepu zlatnu boju. Kruh premažite maslinovim uljem i češnjakom te na svaku krišku kruha stavite dvije žlice nadjeva od povrća.