#ZnamStoJedem

Ima li što ljepše od toga da sastojke za ručak uberete u vlastitom vrtu? Svjedoci smo da se razni proizvodi zbog nedovoljne kvalitete povlače s polica trgovina i mnogo puta se zapitam, a vjerujem i vi – Što mi to jedemo? I zato mi se rodila ideja za Mamin vrtom, jer danas je jako važno znati odgovor na to pitanje.

Ideja mi je potaknuti vas na baljenje vrtlarstvom. Ne trebate imati hektare zemlje, i mali komadić zemlje oko kuće ili balkon na 5. katu zgrade u kojoj živite, možete pretvoriti u prekrasan vrt, vaš mali komadić raja.

Savjeti za početnike

U rubrici Mamin vrt obraćam se početnicima, jer sam i ja početnik. Cijeli život gledam oca kako kopa, ore, sije, sadi u vrtu i od malih nogu jedem domaće voće i povrće. To nema cijenu i želim to i ja svojoj djeci.

Zemlju i volju imam, znanje i iskustvo skupljam i sve ću pretočiti u ovu rubriku i podijeliti s vama.

Djeca u Maminom vrtu

Naravno, ideja mi je kao i u kuhanju, uključiti djecu. Želim da zavole zemlju, jer možda ću zvučati staromodno, ali zemlja je budućnost, a domaća hrana neprocjenjiva.

Upravo su to razlozi zbog kojih sam oduvijek željela živjeti u kući u predgrađu i zašto sam stan na trećem katu zgrade u Zagrebu, zamijenila kućom u predgrađu Karlovca.

Nadam se da ćete u Maminom vrtu pronaći korisne i zanimljive informacije, jer uz Mamin vrt #ZnamStoJedem.