O nama - Mamin ručak

Obitelj za stolom
Živimo užurbanim ritmom, ali naša misija je svaki dan okupiti obitelj za stolom i ukazati na važnost kuhanog obroka.
Organizacija je sve
Vrijeme, vrijeme, vrijeme! Svima nam nedostaje. Donosimo savjete za bolju organizaciju i kuhanje bez stresa.
Sretna mama
Cilj nam je da budeš sretna i zadovoljna mama, koja će uz svakodnevne obveze, pronaći vremena i za sebe.

Kako je nastao Mamin ručak?

Od ideje do realizacije

Ovaj portal namijenjen je svim zaposlenim majkama, majkama na porodiljnom, majkama dojiljama i svima onima u kojima „mamin ručak“ budi posebnu emociju.

U moru svakodnevnih obveza, koje sa sobom nosi majčinstvo, ideja nam je pomoći vam pronaći odgovor na svakodnevno pitanje „Što sutra kuhati za svoju obitelj?“

Želimo vam savjetima i receptima pomoći da se bolje organizirate i da cijeli dan ne provedete u kuhinji, je znamo da uz kuhanje morate odvesti djecu u park, oprati veš, ispeglati isti, spremiti djecu za vrtić / školu / trening, pospremiti brdo razbacanih legića, istuširati se i na koncu „ukrasti“ onih 5 minuta samo za sebe, jer bez sretne majke, nema ni sretne obitelji.

Nitko ne kuha kao mama i najgori ručak koji mama skuha je #najboljirucak. Ona juhica kada dođeš umoran iz škole, s posla, s puta, nema cijenu. Kao što su vama vaše majke uzor, želimo da i vi, drage majke, budete uzor svojoj djeci, koja će tu emociju prenijeti na daljnje generacije.

Recepte koje ćete pronaći na maminrucak.hr su svakodnevna i jednostavna jela, koja možete spremiti svojoj obitelji za ručak od ponedjeljka do petka. Vikend vam ostavljamo da si date oduška i skuhate nešto zahtjevnije što iziskuje više vremena, ako to želite.

Ova jela nisu fancy jela, niti jela s naslovnica nekog časopisa, jer preko tjedna nemamo vremena za to. Ovo su recepti, s jednostavnim i lako dostupnim namirnicama, koje možete naći u svim trgovinama, a kojima ćete na zdrav i kvalitetan način nahraniti svoju djecu i obitelj, ali i uštedjeti vrijeme. Želja nam je stvoriti naviku za toplim i kuhanim ručkom svaki dan. Svaki dan okupiti obitelj za stolom je naša misija, jer na taj način ulažemo u svoju djecu i njihovo zdravlje.

Nije nužno da moramo provesti dva sata u kuhinji da skuhamo obrok i za manje od sat vremena možemo svojoj obitelji ponuditi kvalitetno i zdravo jelo.

Svima nam fali vremena, ideja, savjeta kako ćemo se bolje organizirati i upravo iz tog razloga se rodila ideja za Mamin ručkom.
I sama sam majka troje djece, trenutno na porodiljnom i razumijem pitanja koja svaki dan majke muče.

Majčinstvo je prelijepo i u njemu moramo uživati svaki dan. Ima i dobrih i loših dana, ali da nije tako ne bismo znali cijeniti život i blago koje imamo.

I zato, prvo papir i olovku u ruke (organizacija), a zatim lonac i kuhaču (kuhanje) i idemo zajedno skuhati taj ukusni mamin ručak (zadovoljstvo).

Mama Zrinka i “banda”

decki i ja

Mamin ručak u brojkama

Kada sam pokretala Mamin ručak, ove brojke su mi izgledale tako daleko i nedostižno. No, nakon 2 godine rada na blogu, Mamin ručak je okupio predivnu zajednicu mama, koja voli jednostavnost i realnost. Hvala vam svima koji pratite, čitate i kuhate Mamin ručak.
Facebook
20 000 +
Instagram
8 000 +
Newsletter lista
4 000 +
Broj posjetitelja bloga / mjesečno
70 000 +

Recepti za mamin ručak

Svaki tanjur je malo umjetničko djelo o s tvojim potpisom. Kako bismo ti olakšali potragu za idealnim ručkom, izdvajamo nekoliko provjerenih recepata, a ti u njih dodaj svoj začin i učini ih još boljim.
maminRucak 306Recepta
Jednostavno Juha od šparoga i povrća Obožavam šparoge i napokon sam pronašla jelo u kojem ih i moji dečki vole. Juha je super prošla kod Više
maminRucak 306Recepta
Jednostavno Krpice s kupusom i pancetom na crveno Odavno nisam nešto bolje jela. Čisto oduševljenje jednostavnim i svakodnevnim sastojcima. Možete kombinirati uz komad mesa ili kao samostalno Više

Želiš da ti šaljemo ideje za ručak?

Prijavi se na naš newsletter i šaljemo ti odlične i provjerene recepte u kojima ćeš uživati sa svojom obitelji.

Prijavi se

Više voliš Viber nego email? Dođi u našu grupu!

Na Vrh