…jer znamo koliko vam je bitno da beba jede domaće

Zamislite da vam na kućnu adresu stigne „Bilježnica o dohrani“ i domaći proizvodi s kojima odmah možete skuhati svojoj bebi obrok po receptu iz Bilježnice.

Na ovu ideju smo došle ja i Diana dok smo pričale o životu i djeci. (…jer o čemu mame drugo pričaju)

Diana je mama divne djevojčice i uskoro mama jednog dječaka. Vlasnica OPG-a Prpić. Žena koja je pravni fakultet, rad u odvjetničkom uredu ili na sudu zamijenila radom u vrtu.

Domaći proizvodi uzgojeni bez upotrebe pesticida

I zbilja nije pogriješila, jer voli ono što radi zajedno sa i za svoju obitelj. Ima onaj blesavi osmijeh od uha do uha kada ti preda naručene namirnice koje je uzgojila u svom vrtu.

Jednostavno vidiš da je iza toga osmjeha krije trud, zadovoljstvo, predanost i rad.

Njezino obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Prpić proglašeno je najboljim u Karlovačkoj županiji te među tri najbolja u Hrvatskoj!

Od sada “Bilježnicu o dohrani” možeš naručiti zajedno s domaćim proizvodima OPG Prpić, uzgojenim bez uporabe pesticida, jer znamo koliko je to svakoj mami bitno u fazi dohrane, a i kasnije.

Paket sadrži:

  •  Bilježnicu o dohrani
  • 1 kg butternut tikve
  • 1 kg batata
  • 1 kg palente
  • 500 g ječmene kaše

Možeš ga naručiti putem maila [email protected] po cijeni od 55 eura. (poštarina je uključena u cijenu)

Naruči paketić sreće za sebe i svoju bebu, koji ti stiže na kućni prag.

Na sve što radim zadnje tri godine, fokus stavljam na mame. Jednostavno sam zamislila mamu koja živi na petom katu zgrade, nema  vrt, bake oko sebe, niti lokalni OPG kojem vjeruje, a želi svom djetetu skuhati kvalitetan i domaći obrok….i kockice su se posložile. Sada imate nas!

Zrinka Janković