Dva i po izbirljivca, dva alergičara

O malim izbirljivcima mogla bih pričati satima i zato je ovaj webinar “Tanjur malij izbirljivaca” umjesto predviđenih 90 minuta trajao 110 minuta.

Prije 10 godina bila sam jedna nadobudna mama koja je htjela da joj djeca jedu zdravo i kvalitetno. No, ni u najluđim snovima nisam sanjala da ću s druge strane naići na otpor. Izgledalo je to kao da se hrvam s nekim u ringu, a ne kao da hranim dijete.

Volim reći da mi je život servirao „2 i po izbirljivca i 2 alergičara.“

Moja djeca – moja inspiracija

Upravo su mi ta dva i po mala izbirljivca bila inspiracija za ovaj webinar. Vjerujem da je ova tema mamama interesantna i bitna, jer kad tad naša djeca dođu u fazu izbirljivosti, čak ako su do jučer jeli i prokulice.

Webinar nije naučen, već iskustven. Pričam vam o savjetima i trikovima koji su meni pomogli kao mami koju je nepojeden ručak često dovodio do ludila.

Pričam ti o svojim greškama

Želim da u ovih 110 minuta pronađeš inspiraciju, motivaciju, ali i podršku jer nije lako biti mama malog izbirljivca.

Pričam ti i o svojih 5 grešaka koje sam radila po pitanju prehrane, o osjećaju krivnje koji sam imala  zbog nepojedenog obroka, o tome zašto mi treće dijete najbolje jede, te kako meni danas mali izbirljivac na servirano jelo kaže „Mama, današnji ručak ti nije fin, ali pojesti ću ga jer si se potrudila za nas“

To i još mnogo toga te očekuje u 110 minuta. Pogledaj ih u miru uz kavu ili kada djeca zaspu.

25 ideja za obiteljski ručak

mljeveno meso s rizom i graskom

U e-booku „25 recepata što kuhati malim izbirljivcima“ ti dajem 25 ideja za obiteljski ručak. Jela za e-book sam birala po jednom kriteriju – da su raznovrsna i da imaju dosta povrća.

Također mislila sam i na mame, tako da su ta jela jednostavna, brza za pripremu s lako dostupnim namirnicama, jer znam koliko nam to svima olakšava svakodnevnicu.

Snimku webinara + e- book možeš naručiti po cijeni od 55 eura, na [email protected]

Sve očekuje i malo iznenađenje, a to je da imate priliku kupiti Bilježnicu za recepte po 25 % nižoj cijeni. Dakle, za 22,50 eura, umjesto 30 eura.

Iskoristi ovu priliku i pronađi inspiraciju i motivaciju.

Draga Zrinka, Samo da se javim da sam pogledala snimku webinara i jako je bio zanimljiv i poučan. Receptima se baš veselim jer vjerujem da će nam svima biti ukusno pa samim time i malome (nadam se 🤞🏻) interesantno i fino.
Nives
Draga Zrinka, tek danas sam uspjela poslušati cijeli webinar. Imate super ideja, pokušati ću ih primjeniti.
Helena
+